Hipp hopp Házak logó

Tiszanána - Dinnyésháti Projektünk

Eladóak 4 évszakos, kulcsrakész mobilházak telekkel Tiszanánán!

Tiszanána - Dinnyésháti Projektünk

Befektetésnek is ideális

Egy ingatlan ára telekkel: 25.7 millió Ft

360 fokos nézethez kattintson az alábbiakban

Különleges lehetőség!

 

Eladó 4 évszakos, kulcsrakész mobilház telekkel Tiszanánán!

Az igényes otthonokat kedvelőknek ajánljuk ezt a 4 évszakos, kulcsrakész mobilházat Tiszanánán, amely 296-320 m2-es, gondozott és teljes mértékben körbekerített telekrésszel rendelkezik.

Az otthon minden szükséges kényelmi funkcióval felszerelt, hogy ideális életteret biztosítson. A mobilházban helyet kapott egy teljesen berendezett, modern konyha, valamint egy elegáns és jól felszerelt fürdőszoba. Az egész évben kellemes hőmérsékletet a hűtő-fűtő klíma biztosítja, amelyet a vételár tartalmaz.

Az otthon különleges hangulatát fokozza a hozzátartozó fedett terasz, amely kiváló helyszíne lehet a kellemes reggeli kávézásnak, vagy a családi és baráti összejöveteleknek. A fedett teraszról gyönyörű kilátás nyílik a környező természetre és a gondozott kertre.

A telekhez tartozik egy saját fúrt kút, amely az öntözési és háztartási vízigényekett látja el, valamint egy emésztő is, ami a kényelmes és zökkenőmentes lakhatást biztosítja.

Az ingatlan azonnal költözhető, kiváló választás lehet mindazok számára, akik csendes, nyugodt környezetben szeretnének élni, mind pedig azoknak, akik a természet közelségét keresik.


Az ingatlan ára telekkel: 25.7 millió Ft

Ez a különleges lehetőség nem sokáig marad a piacon, így ha érdekli Önt ez a csodálatos mobilház, vegye fel velünk a kapcsolatot minél hamarabb!

Fedezze fel a Tiszanánán lévő 4 évszakos mobilházat, ami otthona lehet a természetben, miközben a modern kényelemről sem kell lemondania.

 

Várjuk szeretettel!